Du er her: Student.no > NSO Studentforsikring: Innbo-, reise- og ulykkesforsikring

NSO Studentforsikring: Innbo-, reise- og ulykkesforsikring

Hva skjer om hybelen din brenner, PCen blir stjålet eller mobilen blir ødelagt? Eller hva om du blir skadet i forbindelse med undervisning, praksis eller feltarbeid? I verste fall – hva skjer om du blir arbeidsufør?

NSO Studentforsikring er en skreddersydd forsikringspakke for deg som student – alt du trenger for en trygg studietid til en studentvennlig pris. Pakken inneholder innbo-, reise- og ulykkesforsikring, og i tillegg kan du også forsikre deg ved uførhet og død.

NSO Studentforsikring avvikles fra 01.01.2022. Det er derfor ikke lenger mulig å kjøpe forsikring. Ta kontakt om du har spørsmål om nåværende forsikringsavtale.

Telefon: 23 11 35 86
E-post: post@forsikring.student.no

Innboforsikring

Du har mye mer verdier enn du tror; klær, møbler, TV, PC, sykkel og andre eiendeler. Det er viktig å sikre dette mot innbrudd, brann og vannskader. Har du råd til å kjøpe alt nytt?

Reiseforsikring

Hva om bagasjen blir borte, reisen blir kansellert eller om du skader deg, blir syk eller er utsatt for en ulykke? Det kan fort bli dyrt om du dropper forsikring når du skal ut å reise.

NSO reiseforsikring dekker deg ikke bare på reiser til utlandet. Du er også dekket på helgetur på hytta eller om ettermiddagen i parken. Det som skiller vår forsikring fra andre på markedet, er at vi også dekker tyveri på skolens område.

Ulykkesforsikring

Så mange som 500 000 blir hvert år skadet som følge av en ulykke; 36 000 av disse får varige mén. Det er barn og unge som skader seg oftest. Ulykkesforsikringen gir økonomisk erstatning dersom du blir rammet av en ulykke som gjør at du blir varig medisinsk invalid. Forsikringen dekker også småskader, eks. utbetaling ved benbrudd.

Les vilkår her

Hva koster forsikringspakken? Du kan velge mellom singeldekning eller familiedekning:

Alternativ Singel Familie
Årspris 1 435,- 2 113,-

Vi tilbyr også gunstig livs- og uføreforsikring

Les vilkår her

 

Tenk på morgendagen – kjøp NSO Studentforsikring NÅ!

Har du spørsmål om forsikringen, eller er du kanskje usikker på hva du trenger?

Kontakt NSOs Forsikringskontor for råd!

Telefon: 23 11 35 86
E-post: post@forsikring.student.no

Se vår forsikringsbrosjyre for mer informasjon (PDF)

NSO Studentforsikring avvikles fra 01.01.2022. Det er derfor ikke lenger mulig å kjøpe forsikring. Ta kontakt om du har spørsmål om nåværende forsikringsavtale.