Du er her: Student.no > Robin Amir Rondestvedt Moudnib

Robin Amir Rondestvedt Moudnib

Sentralstyret – Medlem

Studiested: UiA – Universitetet i Agder

E-post: robin_rondestvedt@live.no
Telefon: 45198084

Motivasjon for å stille til dette vervet

Jeg er en engasjert og motivert person som forvillet meg inn i studentpolitikken til dels ufrivillig. Planen min var alltid å gjennomføre IT-studiet og få en god jobb uten forstyrrelser, men underveis merket jeg en mangel på sosialt samvær og profesjonalitet rundt linjeforeningen vår. Jeg ble med, og fikk mersmak av engasjementet og godene det medfører. Et verv ble til flere, og etter å ha utrettet mye bra for UiA ble jeg tipset om å stille til Universitetsstyret, noe jeg visste veldig lite om. Da jeg forstod hva det ville si ble jeg utrolig sulten på muligheten, og søkte.

Jeg fikk hverken innstilling som fast eller vara, men kom meg inn som fast likevel. Uten erfaring innen studentpolitikk var det nokså tungt i starten, og det var veldig mye å lære. Men jeg vokste inn i vervet, og har trivdes utrolig godt med det. Jeg ble så med på mitt første LM i fjor, og ble frelst av samholdet og engasjementet blant NSOere. Jeg kom meg til og med inn i LMPK som medlem, noe jeg var veldig stolt av. Av personlige årsaker måtte jeg dessverre fratre LMPK på høsten for å fokusere på meg selv en periode, men savnet var der.

Da delegasjonen til UiA skulle velges trådte jeg til side for å la nye få prøve seg, så jeg stilte ikke. Jeg angret ganske fort etterpå og fikk lov til å bli supplert inn som vara, og nå får jeg delta på forberedelsene til LM.

Jeg mener jeg er en egnet kandidat for SST fordi jeg har erfaring med styrearbeid, både i linjeforening, studentorganisasjon (Start UiA), universitetsstyret og egen bedrift. Jeg er en person som er glad i struktur og ryddige prosesser, og jeg ser ofte forbedringspotensiale i hvordan løse utfordringer og/eller gjennomføre prosjekter. Mange omtaler meg som diplomatisk, noe jeg tror er viktig for sentralstyret. Det å evne å se en sak fra flere sider og forholde seg objektivt er viktig innen politikken generelt, men kanskje spesielt i studentpolitikken. Retorikk og hersketeknikker pleier ikke å vippe meg av pinnen, og jeg evner å forholde meg kald.

Samarbeid og teams er noe av det som engasjerer meg mest. Hvordan kan en gruppe bestående av sterke personligheter med mye driv og engasjement jobbe sammen best mulig? Noen fasit har jeg ikke, men en god del erfaringer jeg mener vil komme godt med i arbeidet.

Når det kommer til hva jeg mener blir viktig for NSO i den kommende perioden så er det synlighet utenfor studentpolitikken i tillegg til en bedre erfaringsutveksling mellom institusjonene. Jeg oppfatter at de ulike institusjonene fremdeles jobber en del «fra hver sin ende» av landet med å løse det samme problemet, og dette er noe av det viktigste jeg ønsker å ta tak i. Når jeg møter andre fra eksempelvis universitetsstyrene rundt i landet overrasker det meg stadig hvor gode løsninger de har på problemer og utfordringer jeg har opplevd ved egen institusjon. Vi bør alle lære oss å dele mer, men ikke minst tørre å spørre mer. Hvordan kan vi systematisere og forenkle dette arbeidet? Det er et av de største spørsmålene jeg vil ta med meg inn i arbeidet.

Hvis jeg kortest mulig skulle forklart deg hvorfor du som delegat bør stemme på meg, så vil jeg nok si at i meg får dere en diplomatisk kar med relevant erfaring, sterke meninger (men som gjerne lar seg overtale) og en forkjærlighet for struktur og orden i arbeidet.

Uansett hvem vi ender opp med som SST er jeg overbevist om at NSO får et flott kommende år, da jeg enda ikke har møtt en NSOer som ikke imponerer meg.