Du er her: Student.no > Rebecca Marum

Rebecca Marum

Sentralstyret – Medlem

Studiested: UiT – Norges arktiske universitet

E-post: rebeccamarum@gmail.com
Telefon: 45256431

Motivasjon for å stille til dette vervet

I løpet av studietiden min i Narvik har jeg opparbeidet meg mye erfaring innenfor studentvelferd. Jeg har sittet som leder i fadderordningen i Narvik, leder i den lokale idrettsklubben, nestleder i Campustinget i Narvik, studentrepresentant i fakultetsstyret og studentparlamentet ved UiT. Dette er verv hvor jeg hele tiden har jobbet med studenter og for studenter. Gjennom disse vervene har jeg hatt muligheten til å være studentenes talerør utad i de forskjellige arenaene som er på universitetet og sørget for at også studentstemmen blir hørt.

Siden juli har jeg sittet i sentralstyret til NSO, dette var et verv jeg stilte til da jeg følte det var på tide å få utfordret og videreutviklet mine ferdigheter samt å bidra med min erfaring fra lokalt arbeid. Nå etter noen måneder i sentralstyret kjenner jeg at mitt engasjement bare øker og at jeg er sulten på mer.

Det å sitte i sentralstyret gir meg en følelse av å kunne bidra med mitt syn på aktuelle saker samtidig som jeg får løfte hva jeg mener er best for alle studenter.  Det kommer til stadighet opp nye saker som skaper engasjement og interessante diskusjoner, dette er noe jeg vil fortsette å være en del av. Jeg ønsker å fortsette med å utbedre NSO sin politikk ved å bidra med mine erfaringer og samtidig få noen nye på veien som gir nye synspunkter.

I inneværende periode har jeg sett og følt på at kommunikasjonen med medlemslagene ikke er helt der det trengs og jeg ønsker å bidra til et tettere samarbeid. Varaene til sentralstyret er ofte møtende på sentralstyremøter og trenger derfor også å inkluderes i større grad på samlinger slik at de står lik rustet som de faste representantene. For å kunne gjøre dette er det behov for å gi rom for dette i budsjettet som landsmøtet vedtar.

Jeg håper landsmøte vil gi meg deres tillit og ønsker alle kandidater lykke til med valget.

Ikke nøl med å ta kontakt om du har noen spørsmål

 

Tidligere erfaring:

  • Campustinget i Narvik – Nestleder i to perioder
  • Fadderordningen – Leder i to perioder
  • Fakultetsstyret – studentrepresentant i 3 perioder
  • Studentparlamentet ved UiT