Du er her: Student.no > Pressemelding > NSOs Erin Nordal valgt til å representere 15 millioner europeiske studenter

06.05.2014 (oppdatert 30.09.2014)

NSOs Erin Nordal valgt til å representere 15 millioner europeiske studenter

Tidligere internasjonalt ansvarlig i Norsk studentorganisasjon ble i helgen valgt til nestleder i den europeiske paraplyorganisasjonen European Students’ Union (ESU). ESU representerer 47 studentorganisasjoner i 39 europeiske land og nesten 15 millioner studenter.

Pressemelding Norsk studentorganisasjon 6/5-14

ESU får en utrolig kompetent nestleder i Erin, og vi er stolte over at hun med massiv støtte ble valgt inn i ledelsen i ESU det kommende året. Norge er, og skal være, en engasjert deltager på internasjonalt plan, og Erin har i lengre tid vært en personifisering av dette engasjementet. Vi har stor tro på at Erin og arbeidsutvalget hennes vil oppnå store ting det kommende året, sier leder i NSO Ola Magnussen Rydje

Erin Nordal er masterstudent ved Universitetet i Oslo og tidligere student ved Universitetet i Bergen. Erin var nominert til vervet i ESU fra NSO. I tillegg til Erin Nordal ble lederteamet som jobber fulltid i Brussel utfylt av Elisabeth Gehrke (Sverige), leder, og Fernando Miguel Galán Palomares (Spania) som den andre nestlederen.  NSO gratulerer dem alle og ønsker til lykke med året som kommer.

Jeg er utrolig takknemlig for tilliten jeg har fått, samt støtten fra NSO, og jeg skal se til at studentene får en sterk stemme og en slagkraftig organisasjon med definisjonsmakten. Dette blir et viktig år med mange ulike prosesser på bade europeisk og internasjonalt nivå, som direkte kommer til å påvirke den nasjonale høyere utdannningsagendaen og hver enkelt student, uttaler Erin Nordal.

Del dette