Du er her: Student.no > Pressemelding > Historisk dag for norske studenter!

15.06.2017

Historisk dag for norske studenter!

Påtroppende leder i NSO Mats Beldo, Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen og Leder NSO Marianne K. Andenæs
Påtroppende leder i NSO Mats Beldo, Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen og Leder NSO Marianne K. Andenæs

Dette er en historisk dag for norske studenter og studentbevegelsen. I dag, 15. juni,  utbetales det studiestøtte i juni for første gang, og markerer det virkelige startskuddet for opptrappingen til 11 måneder studiestøtte.  Norsk studentorganisasjon (NSO) ønsker å takke regjeringen og støttepartiene for å ta studentenes økonomiske situasjon på alvor.

Pressemelding fra Norsk studentorganisasjon (NSO) 15/6-17

– Vi er veldig glad for at første etappe er begynt. Dette har vi jobbet for lenge, vi ble lyttet til og nå er pengene på kontoen til norske studenter. En bedre studentøkonomi gir oss muligheten til å fokusere enda mer på studiene,  sier en glad NSO-leder, Marianne Andenæs.

Det har i det siste vært en stor satsing på høyere utdanning og studenter.

11 mnd studestøtte kake

Denne satsingen mener NSO har vært riktig og meget viktig og vi håper dette vil fortsette fremover.

Kunnskapsministeren er sammen med studentene veldig fornøyd med satsningen på studentøkonomien gjennom å utvide studiestøtten til 11 måneder

Studentene har aldri før fått studiestøtte i juni, og jeg er veldig fornøyd med at alle studenter får enda mer å rutte med i årets eksamensinnspurt. Med 2600 kr ekstra kan de konsentrere seg mer om studier og mindre om f.eks. deltidsjobben, sier kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen.

 

Del dette