Du er her: Student.no > Pressemelding > Jobber for en bedre studenthverdag

02.07.2018

Jobber for en bedre studenthverdag

Søndag 1. juli tok Håkon Randgaard Mikalsen over som leder av Norsk studentorganisasjon (NSO). Sammen med det nye arbeidsutvalget vil Mikalsen jobbe for at alle studenter får en bedre studenthverdag.

Pressemelding fra Norsk studentorganisasjon (NSO) 2/7-18

Norge er avhengig av den kompetansen dagens studenter vil bidra med i fremtidens arbeids- og næringsliv. Vi vil bli utfordret, møte tøffe krav og lære masse samtidig som vi håper å kunne utfordre tilbake og være en aktiv del av akademia. Da er det viktig med en trygg og god studenthverdag og at vi har det vi trenger for å kunne fokusere på studiene, sier Håkon Randgaard Mikalsen, lederen i Norsk studentorganisasjon (NSO).

Forsknings- og høyere utdanningsminister Iselin Nybø og regjeringen skriver i Jeløyaplattformen at de skal; øke investeringene i universiteter og høyskoler, og satse på kunnskap og forskning. NSO mener at det ikke kan satses på kunnskap og forskning uten at studentene prioriteres. Statsminister Erna Solberg har uttalt at det vil bli strammere fremover og at vi står at Norge står fremfor tøffe utfordringer som krever omstilling. NSOs nye leder er tydelig på at det er viktig å investere i den kompetansen dagens studenter vil bidra med i fremtiden.

Vi vet at det koster mye å investere i utdanning, men vi har rett og slett ikke råd til å la være, avslutter NSOs leder.

NSOs arbeidsutvalg 2018/19:

Håkon Randgaard Mikalsen (leder)
m: 957 92 556
t: @Randgaard

Marte Øien (nestleder)
m: 982 25 999
t: @MarteOien

Eigil Hole Lønning (fag- og forskningspolitisk ansvarlig)
m: 982 25 996

Sofie Carlsen Bergstrøm (fag- og læringsmiljøpolitisk ansvarlig)
m: 982 25 994

Jone Trovåg (internasjonalt ansvarlig)
m: 982 25 995

Fam Karine Heer Aas (velferds- og likestillingsansvarlig)
m: 982 25 997

Del dette