Du er her: Student.no > Nyheter > Vil du være med å styre NSO det neste året? – Still til valg!

17.03.2016 (oppdatert 19.03.2016)

Vil du være med å styre NSO det neste året? – Still til valg!

Det skal fylles mange viktige verv på landsmøtet som er rett rundt hjørnet. Nye mennesker skal velges inn i sentrale posisjoner som skal styre NSO fra 1. juli.

”Det er nå muligheten er her – grip sjansen til å være med å styre NSO det kommende året”

De politisk valgte som arbeider for norske studenter på heltid skal skiftes ut, sentralstyrets 13 medlemmer og mange andre viktige verv skal fylles. Valgprosessen er allerede godt i gang, og fristen for å stille til valg for å bli vurdert av Valgkomiteen(VK) til disse vervene er tirsdag 04. april kl 23:59.

Kandidatskjema leveres direkte til VK via dette skjemaet

Det finnes mange dyktige studenter i Norge og i NSO. Vi håper alle kjenner på ansvaret for å drive organisasjonen videre og stiller til valg, sier leder av Valgkomiteen Lasse Heggedal.

Prosessen frem til Landsmøte for kandidatene som stiller kan du lese mer om her.

Landsmøte skal også velge ledere og medlemmer til NSOs politiske og organisatoriske komiteer, fristene for å stille til disse er nærmere landsmøtet (18. april for de VK skal innstille på), men det er aldri for tidlig å bestemme seg for å stille til valg.

Som tillitsvalgt i NSO møter du både mye hyggelige folk og lærer utrolig mye på kort tid. Du får muligheten til å ikke bare påvirke NSO sin politikk, men også hva politikerne på stortinget skal og bør mene. Jeg har vært både landsmøtedelegat, medlem i en politisk komité og sittet i arbeidsutvalget og alle disse tillitsvervene har en viktig rolle i organisasjonen, sier Therese Eia Lerøen, leder av NSO.

Alle verv i NSO har funksjonstid i et år, fra 1. Juli til 31. Juni, med unntak av medlemmer av Kontrollkomiteen som har funksjonstid på to år.

Del dette