Du er her: Student.no > Nyheter > Vær med å styre studentbevegelsen inn i fremtiden

06.03.2019

Vær med å styre studentbevegelsen inn i fremtiden

Still til valg på landsmøtet til Norsk studentorganisasjon. Møtet er om en måned og arrangeres i Tønsberg 4.-7. april.

Fristen for å stille til valg som leder, medlem av arbeidsutvalget eller sentralstyret i Norsk studentorganisasjon og få valgkomiteens innstilling er førstkommende lørdag 9. mars.

Alle som har lyst stille til valg, oppfordres til det. Det er en opplevelse og en unik mulighet å kunne lede studentbevegelsen i et helt år. Vurderer du å stille til valg? Hopp i det, fristen for å stille til valg og bli vurdert av valgkomiteen nærmer seg fort, sier Leder i valgkomiteen Pål Adrian Ryen.

STILL TIL VALG

Landsmøtet, NSOs øverste organ skal i tillegg til å vedta spennende politikk og visjonære handlingsplaner, velge en rekke personer til ulike verv. Landsmøtet skal blant annet velge et arbeidsutvalg, sentralstyre, politiske- og organisatoriske komiteer, som alle skal arbeide med å fremme, fronte og *noe* frem til landsmøtet i 2020.

Jeg har selv sittet i arbeidsutvalget til NSO, og anbefaler et år i studentenestjeneste på det sterkeste. Du får så utrolig mye igjen for det: vennskap, kunnskap og mulighet til å påvirke studiehverdagen til alle norske studenter, avslutter tidligere nestleder i NSO og nå Leder i valgkomiteen Pål Adrian.

LES MER OM VALG PÅ LANDSMØTET

Vi er studentstemmen!

Del dette