Du er her: Student.no > Nyheter > Tiden er inne for å si din mening om utdanningen du tar!

13.10.2015 (oppdatert 19.10.2015)

Tiden er inne for å si din mening om utdanningen du tar!

I år sendes lenke til spørreskjema ut fra og med 13. oktober. Undersøkelsen omfatter nesten 60 000 studenter på 58 utdanningsinstitusjoner.
I år sendes lenke til spørreskjema ut fra og med 13. oktober. Undersøkelsen omfatter nesten 60 000 studenter på 58 utdanningsinstitusjoner.

I dag ble den tredje runden av Studiebarometeret sparket i gang. Studiebarometeret er en nasjonal undersøkelse som sendes ut til et utvalg av landets studenter. Hvis du er en student på 2. eller 5. år i utdanningen er du med stor sannsynlighet en av rundt 60.000 studenter som har mottatt undersøkelsen.

Delta i undersøkelsen

For at informasjonen som kommer ut i den andre enden skal bli best mulig, er det utrolig viktig at du svarer. Det tar ikke mer enn et par minutter av din tid, men svarene vil kunne ha stor innvirkning på din egen studiehverdag. Gjennom studiebarometeret får du en mulighet til å si hva du mener om din egen utdanning. Din mening betyr mye for oss, politikere, rektorer og andre som jobber med å heve kvaliteten på utdanningene. Bevæpnet med dine vurderinger tar vi i NSO på nasjonalt nivå og studentdemokratiet ved din institusjon tak i det som må endres. Med den støtten kan vi få veldig mye gjort for å forbedre norsk høyere utdanning sammen!

Det er Nasjonalt organ for kvalitet i utdanningen (NOKUT) som står for gjennomføringen. Studiebarometeret er en undersøkelse som omhandler studiekvalitet, målet er og få studentenes vurdering av kvaliteten på sine studieprogrammer.

Undersøkelsen ble sendt ut i dag og du har mulighet til å svare frem til 4. november. Hvis du har en mening om hvordan ditt studium fungerer er tiden inne for å si ifra. Studiebarometeret er et verktøy for å få frem studentenes vurdering av deres egne studier, bruk det!

 

Del dette