Du er her: Student.no > Nyheter > Studentnach på Arendalsuka – Trenger vi høyere utdanning i hele landet?

09.08.2019

Studentnach på Arendalsuka – Trenger vi høyere utdanning i hele landet?

På 7. år på rad gjentar NSO og ANSA suksessen og inviterer til en uformell pubdebatt tirsdag 13. august klokken 22:00 på Statsraad Lehmkuhl. I tillegg til studentnach kan du også oppleve live-podcast med Lahlum og Lysbakken og Dagbladets Marie Simonsen fra scenen på studentkveld under Arendalsuka.  

Med så mange dyktige debattanter i panelet blir det god stemning, mye humor og kanskje litt temperatur. Vi satser på masse folk og god kok under årets studentnach, sier NSOs leder Marte Øien og ANSAs president Hanna Flood.

På studentnach tas de seriøse diskusjonene om høyere i utdanning i en uformelt og lystig paneldebatt. De siste årene har studentnach blitt holdt innendørs i stappfulle lokaler. I år flytter vi ut og opp på scenen på selveste Statsraad Lehmkuhl.

 

Årets hovedtema er «Trenger vi høyere utdanning i hele landet?»

Panelet består av :

  • Heidi Nordby Lunde (Høyre)
  • Sveinung Rotevatn (Venstre)
  • Martin Henriksen (Arbeiderpartiet)
  • Marit Arnstad (Senterpartiet)
  • Mímir Kristjánsson (Rødt)

Debattleder er Ola Magnussen Rydje (Dagbladet)

På scenen på studentkveld på Statsraad Lehmkuhl kan du også se:

18:30 Live-podcast: Lahlum og Lysbakken
Forfatter, historiker og SV-aktivist Hans Olav Lahlum og SV-leder Audun Lysbakken vil som vanlig komme med en dose politisk korrekthet, og garantert lave skuldre og god stemning. Navn på gjester kommer!

21:00 Live-podcast: Siste med Marie Simonsen
Vanligvis gir Dagbladets Marie Simonsen deg det beste av det siste innen politikk og nyheter, den siste dagen i arbeidsuka. Enten du er enig med henne eller ikke. Under Arendalsuka gir hun oss sine ferskeste tanker live fra scenen på Statsraad Lehmkuhl.

 

Velkommen til studentkveld på Statsraad Lehmkuhl og #studentnach !

 

 

 

 

 

Del dette