Du er her: Student.no > Nyheter > Støtt TV-aksjonen på søndag!

16.10.2014

Støtt TV-aksjonen på søndag!

NSOs arbeidsutvalg sammen med Leder for TV-aksjonen Kari Bucher oppfordrer til å Bli med<br />
NSOs arbeidsutvalg sammen med Leder for TV-aksjonen Kari Bucher oppfordrer til å Bli med

Søndag 19. oktober går årets TV-aksjon av stabelen. Norsk studentorganisasjon (NSO) vil oppfordre studenter og andre om å bli med som bøssebærere på årets viktigste søndagstur.

Vi oppfordrer alle studenter til å bli med som bøssebærer 19. oktober, sier nestleder i  Norsk studentorganisasjon, Alexander Løtvedt.

Jeg skal selvfølgelig gå selv, og ser fram til det. I flere land må man gå i flere timer hver dag for å få tilgang på et så grunnleggende behov som vann. Nå er det vår tur til å gå!bli med

Studentene har gjennom alle de tidligere 40 TV-aksjonene vært med som bøssebærere og bidragsytere og vist et stort engasjement. Årets aksjon går til inntekt for Kirkens Nødhjelp som vil bedre menneskers tilgang på vann i åtte ulike land.

Årets slagord er «Vann forandrer alt». Pengene fra TV-aksjonen skal gi en million mennesker i Sudan, Sør-Sudan, Etiopia, Somalia, Tanzania, Afghanistan, Pakistan og Haiti varig tilgang på rent vann. For bare 200 kroner kan du gi vann til ett menneske for resten av livet!

Vi må opprettholde de gode tradisjonene og fortsette å vise at studentene er aktive og engasjerte i slike spørsmål,  sier Løtvedt.

Registrer deg som bøssebærer her!

Les mer om årets aksjon her.

IMG_6700

Del dette