Du er her: Student.no > Nyheter > Sammen for utdanning på søndag

19.10.2017

Sammen for utdanning på søndag

NSOs arbeidsutvalg er klar for tv-aksjonen, er du?
NSOs arbeidsutvalg er klar for tv-aksjonen, er du?

Søndag 22. oktober går årets TV-aksjon av stabelen. Norsk studentorganisasjon (NSO) oppfordrer studenter og andre om å bli med som bøssebærere på søndag.

Vi oppfordrer studenter og andre til å bli med på årets viktigste søndagstur, sier leder i  Norsk studentorganisasjon, Mats Johansen Beldo.

Studentene har gjennom alle tidligere TV-aksjonene vært med som bøssebærere og vist et stort engasjement. Årets aksjon går til inntekt for UNICEFs arbeid for at barn i krig og konflikt får utdanning.

Utdanning er det viktigste våpen hvis vi vil oppnå forandring i verden
Nelson Mandela

I dag står ett av fem barn i krigs- og konfliktområder uten skolegang. UNICEF  har som mål å jobbe for at barn ikke skal få ødelagt framtiden på grunn av voksnes kriger og konflikter. TV-aksjonen 2017 skal jobbe for å gi utdanning til barn i Colombia, Mali, Syria, Pakistan og Sør-Sudan.

Vi i Norge og oss studenter er heldig som får utdanning. Denne retten har ikke alle verdens barn og unge. Derfor er det viktig at vi på søndag bidrar med det vi kan, som å være bøssebærer eller på en annen måte viser at utdanning kan forandre verden, avslutter Beldo

Bli med som bøssebærer

Les mer om årets aksjon

 

Del dette