Du er her: Student.no > Nyheter > NSO til topps

24.08.2015

NSO til topps

I helgen har NSO satt fokus på psykisk og fysisk helse og markering av friluftslivets år. I den forbindelse var NSOs medlemslagsledere samlet til ledersamling i Jotunheimen.ledersamling i det grønne

At vi kan samle lederne av studentnorge i Jotunheimen og i tillegg kunne sette studenters psykiske og fysiske helse på dagsorden har vært balsam for samhold i NSO, sier Therese Eia Lerøen, leder av NSO.

NSO hadde denne helge samlet seg på Gjendesheim og arrangerte ledersamling for medlemslagslederne. Fredagen ble startet med innledninger fra ulike medlemslagsledere om forskjellige temaer, før Den Norske Turistforening (DNT) fikk innlede om friluftslivets år og betydning av fysisk aktivitet.

Å starte en ledersamling ute med disse kulissene var fantastisk, sier Eia Lerøen.

Lørdagen gikk to grupper i hver sin retning mot Memurubu i et fantastisk vær. En gruppe gikk en fantastisk løype langs Gjende og en gruppe gikk Besseggen til samme mål.

Det å fokusere på samholdet i studentnorge hvor de utvekslet erfaringer, gode samtaler og hvordan vi  støttet hverandre for å nå målet, var fantastisk å oppleve, ser Eia Lerøen.NSO på tur til topps

Søndagen ble avsluttet også denne dagen ute i amfiet ved Gjendesheim, med NSOs ledersamling.

Denne samlingen har på en god måte markert viktigheten av fysisk og psykiske helse under friluftslivets år, avslutter NSOs leder.

 

Flere bilder fra turen kan du se her

 

Del dette