Du er her: Student.no > Nyheter > Nå kan du stille til valg i studentbevegelsen!

27.01.2018 (oppdatert 29.01.2018)

Nå kan du stille til valg i studentbevegelsen!

Det er i underkant av tre måneder til landsmøtet som arrangeres på Tønsberg 20.-22. april, og du kan allerede nå stille til valg.

Ved å inneha verv i studentbevegelsen har du en enorm mulighet til å påvirke hvilken retning NSO skal ta politisk, og ikke minst bidra til å endre høyere utdanning til det bedre for deg selv og dine medstudenter, sier leder av valgkomiteen Øystein Parelius.

Landsmøtet som er NSOs øverste organ skal i tillegg til å vedta spennende politikk og visjonære handlingsplaner velge en rekke personer til mange ulike og spennende verv for den kommende perioden. Landsmøtet skal velge et arbeidsutvalg, sentralstyre, politiske og organisatoriske komiteer – inkludert prinsipprogramkomiteen som skal arbeide frem til landsmøtet i 2019 med å foreslå endringer til NSOs øverste prinsipper.

Still til valg (kandidatskjema)

– Nå har du muligheten til å være med og jeg kan love deg at reisen i NSO gir deg kunnskap, muligheter til å påvirke, nye vennskap, og ikke minst spennende erfaringer , sier arbeidsutvalgsmedlem Jonas Strisland.
Les om valg på landsmøtet
I tillegg til at vi håper at nettopp du ønsker å stille til valg i år er det mange engasjerte og dyktige studenter rundt om kring på institusjonene, og vi håper på god hjelp fra dere som leser dette når vi nå nærmer oss landsmøtet. Gi de engasjerte studentene på deres studiesteder en vennskapelig dytt i ryggen, oppfordre de til å stille til de ulike vervene. Det er mange dyktige og engasjerte studenter som aldri hadde tatt skrittet til å være kandidat om det ikke var for oppfordringer og noen små dytt i retning av kandidatskjemaet. Du kan også tipse valgkomiteen direkte på landsmøtets valgsider på nett.

 

 

Del dette