Du er her: Student.no > Nyheter > Likestilling blir en hovedsak på landsstyremøtet

24.11.2014

Likestilling blir en hovedsak på landsstyremøtet

Bilde fra landsstyremøtet i september.
Bilde fra landsstyremøtet i september.

NSOs andre landsstyremøte (LS2) for perioden går av stabelen i helgen. Blant flere store saker blir likestillingspolitisk plattform vedtatt.

LS2 er alltid et veldig omfattende møte med flere store og viktige saker på dagsorden. Blant annet skal vi diskutere forskningspolitisk plattform og statsbudsjettprioriteringer for 2016, sier leder i NSO, Anders Kvernmo Langset.

Det er også på LS2 spesifisert budsjett 2015 og foreløpig saksliste til landsmøtet blir vedtatt. I tillegg skal representantene diskutere NSOs konferanseportefølje for kommende år.

Det som blir vedtatt i helga har med andre ord mye å si for hvordan NSO skal jobbe det neste året.

NSOs landsstyre har 43 medlemmer som fordeles ut i fra antall studenter og høyere utdanningsinstitusjoner som er tilknyttet studentsamskipnadene. Det er landsstyret som har det overordnede ansvaret for Norsk studentorganisasjon mellom landsmøtene.

LS2 skal revidere NSOs likestillingspolitik, som sist ble vedtatt i 2012.

Arbeidsutvalget har gjort våre vurderinger, og vi har levert saken videre. Nå gleder jeg meg mest til å følge debatten i Landsstyret, og til å få vedtatt ny likestillingspolitikk som vi kan basere oss på for å sikre lik tilgang til utdanning i fremtiden, sier velferds- og likestillingspolitisk ansvarlig, Kristian Myhre.

Møtet avholdes på BI Nydalen fra kl 12 fredag 28. november til 15.40 søndag 30. november. Møtet vil bli streamet på student.no

Del dette