Du er her: Student.no > Nyheter > Lansering av studiebarometeret live på student.no

01.02.2016

Lansering av studiebarometeret live på student.no

Er studentene fornøyd med kvaliteten på studiene side? Er det noe sammenheng mellom innsats og karakterer? Disse og andre spørsmål får du svar på i morgen. I morgen kl 08 til 10 presenteres tallene fra årets studiebarometer direkte på student.no

NOKUT har samlet et panel for å diskutere tallene fra årets undersøkelse, som blant annet består av direktør i NOKUT, Terje Mørland, kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen og leder av NSO, Therese Eia Lerøen. Frokostmøtet vil streames på NSOs nettsider. Hvis du ønsker å høre om hva studentene selv mener om sin egen utdannelse høre panelets kommentarer til dette, kan du dermed gjøre det på student.no fra klokken 08.00 i morgen.

Studiebarometeret er en undersøkelse blant studenter på 2. og 5. år i studieløpet, som gjennomføres av Nasjonalt organ for kvalitet i utdanningen(NOKUT) årlig. Gjennom studiebarometeret får studenter muligheten til å si noe om hvordan de opplever kvaliteten på deres utdanning er, og undersøkelsen gir derfor verdifull informasjon for alle som jobber med kvalitet i norsk høyere utdanning.

Delta i debatten på twitter med #studiebarometeret

Del dette