Du er her: Student.no > Nyheter > Lansering av Studentenes kvalitetsmelding

02.06.2016 (oppdatert 18.08.2016)

Lansering av Studentenes kvalitetsmelding

NSO inviterer til lansering av Studentenes kvalitetsmelding 14. juni 2016.
NSO inviterer til lansering av Studentenes kvalitetsmelding 14. juni 2016.

I mens vi venter på stortingsmeldingen om kvalitet i høyere utdanning som kommer i 2017, har studentene skrevet sin egen kvalitetsmelding. Studentenes kvalitetsmelding inneholder de momentene og visjonene studentene mener må til for å sikre best mulig kvalitet i norsk høyere utdanning, i tillegg til en rekke tiltak og målsetninger.

Se Lanseringen fra kl 07:55 14. juni
Watch video!

Tirsdag 14. juni arrangerer NSO et frokostseminar hvor Studentenes kvalitetsmelding vil bli lansert og overrakt til Kunnskapsdepartementet, politisk ledelse og til alle i sektoren.

Tid: 14. juni kl. 08.00-09.30
Sted: Høgskolen i Oslo og Akershus, Pilestredet 46

Påmeldingen er nå stengt.

Leder i NSO, Therese Eia Lerøen, vil åpne seminaret og gi en kort redegjørelse for innholdet i Studentenes kvalitetsmelding. Videre vil statssekretær i Kunnskapsdepartementet; Bjørn Haugstad, i tillegg til prorektor for utdanning ved HiOA; Nina Waaler kommentere meldingen. Kommentarene vil legge grunnlaget for en paneldebatt bestående av stortingsrepresentant for Arbeiderpartiet; Marianne Aasen, professor ved UiO og skribent i Civita; Torkel Brekke, i tillegg til Haugstad og Waaler. Det vil i tillegg bli avsatt tid til spørsmål fra salen.

Det er studentene som møter kvaliteten i døren hver dag, og det er studentene som derfor best vet hvor skoen trykker. Møt opp på frokostseminaret til NSO for å få alle svarene.

Del dette