Du er her: Student.no > Nyheter > Kom alle sammen bli med, still til AU, SST eller komité!

11.03.2020

Kom alle sammen bli med, still til AU, SST eller komité!

Norsk Studentorganisasjon skal velge sine nye tillitsvalgte på Landsmøte i april, siste frist for å stille til Arbeidsutvalget er allerede torsdag den 12. mars!

NSO trenger dyktige mennesker som vil være med å gjøre en forskjell. Vi oppfordrer alle til å gripe sjansen, ta sats og stille til valg, sier Kine Nossen på vegne av valgkomiteen i NSO.

Landsmøtet vedtar viktig politikk, men foretar også svært viktige valg for hele organisasjonen. De velger blant annet arbeidsutvalg, sentralstyret, politiske og organisatoriske komiteer som alle jobber for gjøre studentenes hverdag bedre.

Mange tror at å stille til valg handler om å tape eller vinne, men det handler heller om å tilby seg selv til organisasjonen, det er en gjev ting å gjøre. Da lar du organisasjonen enten takke ja eller nei til tilbudet ditt, men å stille til valg er aldri feil, sier Kine.

Still til valg

Ønsker god og variert sammensetning
Blant valgene som skal avholdes skal det velges et arbeidsutvalg, som består av seks studenter som får jobbe på fulltid for å nå NSO sine mål.

Vi i valgkomiteen er opptatt av å sette sammen et team som kan utfylle hverandre. Vi ønsker oss kandidater fra ulike utdanninger, ulikt tankesett og ulik erfaringsbakgrunn – unik erfaring kan være like bra som lang og bred. Alt fra deg med en nypresset skjorte i skapet i tilfellet viktige møter, til deg som tenker at en behagelige flanellskjorter gjør susen. Det vi er opptatt av er at du ønsker å jobbe for en bedre studenthverdag sier Kine.

Man må stille innen den 12. mars for å bli vurdert av Valgkomiteen.

Å være en del av arbeidsutvalget betyr å være studentenes stemme i ett år, det er mye ansvar, men også veldig gøy. Det var et år jeg ikke ville vært foruten. Jeg anbefaler alle å sier Kine som selv har vært fag- og forskningspolitisk ansvarlig i arbeidsutvalget.

Kine avslutter med å understreke at det er viktig at alle som har spørsmål eller lurer på noe tar kontakt med valgkomiteen.

Valgkomiteen i NSO 2019 /2020. Fra venstre Nikolai, Bjørn Harald, Kine, Maya og Jone

Del dette