Du er her: Student.no > Nyheter > Klar for landsmøtet!

21.02.2017

Klar for landsmøtet!

Nå kan du se alle sakene som skal behandles på NSOs landsmøte 24.-26. mars.

I dag har vi lagt ut alle sakspapirene til landsmøtet. Du kan lese sakene her:

I år skal hele to plattformer behandles på landsmøtet: internasjonal plattform og plattform for organisering og dimensjonering av høyere utdanning.

Internasjonal komite og fag- og forskningspolitisk komite startet sitt arbeid med plattformene allerede tidlig høsten 2016. Da komiteene var ferdig med sitt arbeid startet arbeidsutvalget å forberede sakene til sentralstyret, som på sitt møte, 3.-5. februar, ble enig om de endelige forslagene til landsmøtet.

Blant sakspapirene finner du også forslag til handlingsplan. Handlingsplanen beskriver hva som skal være de viktigste prioriteringene til NSO den kommende perioden.

Sentralstyret har også lagd forslag til rammebudsjett. Rammebudsjettet regulerer hvordan NSO skal disponere sine midler i 2018.

Vedtektskomiteen har behandlet innkomne endringsforslag til NSOs vedtekter. I sakspapirene finner du du vedtektskomiteen sin vurdering av alle forslagene.

Videre kan du lese rapportene fra arbeidsutvalget og komiteene som landsmøtet har valgt, i tillegg til en rapport om NSOs kostnadsnivå, som landsmøtet bestilte i fjor.

NSO-leder, Marianne Andenæs, gleder seg over at sakene til landsmøtet nå er klare:

– Vi fryder oss over endelig å få delt resultatet av det utrolige arbeidet som komiteene, sentralstyret, arbeidsutvalget og resten av organisasjonen har lagt ned gjennom mange måneder. Nå ser vi med glede frem til mange spennende debatter på landsmøtet.

Del dette