Du er her: Student.no > Nyheter > Bli med på søndag for regnskogen!

12.10.2015 (oppdatert 19.10.2015)

Bli med på søndag for regnskogen!

NSOs arbeidsutvalg oppfordre sammen med Leder for TV-Aksjonen Kari Bucher, til å bli med på søndag.
NSOs arbeidsutvalg oppfordre sammen med Leder for TV-Aksjonen Kari Bucher, til å bli med på søndag.

Søndag 18. oktober går årets TV-aksjon av stabelen. Norsk studentorganisasjon (NSO) oppfordre studenter og andre om å bli med som bøssebærere på årets viktigste søndagstur.

IMG_0681

Vi oppfordrer studenter og andre til å bli med på en viktig søndagstur 18.oktober, sier leder i  Norsk studentorganisasjon, Therese Eia Lerøen.

Å være bøssebærer er en enkel og viktig måte å hjelpe på. Jeg håper så mange som mulig ser verdien av å kombinere søndagstur med viktig bøssebæring, sier NSOs Tine Borg som skal gå med bøsse søndag

Studentene har gjennom alle de tidligere 41 TV-aksjonene vært med som bøssebærere og bidragsytere og vist et stort engasjement. Årets aksjon går til inntekt for Regnskogfondets arbeid med å redde regnskog i nært samarbeid med menneskene som bor der.

Årets slagord er “Vi skal vokte regnskogen”. Pengene fra TV-aksjonen skal kal bidra til å bevare noen av verdens største regnskogsområder i Peru, Brasil, DR Kongo og på øya Ny-Guinea.

Vi studenter har alltid vært aktive og engasjerte i slike spørsmål og det er viktig at dette forsetter også med årets aksjon, avslutter Eia Lerøen

Registrer deg som bøssebærer!

Les mer om årets aksjon

Del dette