Du er her: Student.no > Nyheter > Bli med å lede studentbevegelsen inn i fremtiden

20.03.2018

Bli med å lede studentbevegelsen inn i fremtiden

Det er i overkant av en måned til landsmøtet som arrangeres på Tønsberg 20.-22. april, og nå må du snart stille til valg.

Onsdag 28. mars går fristen ut for å stille til valg som leder, medlem av arbeidsutvalget eller sentralstyret i Norsk studentorganisasjon, for å kunne få valgkomiteens innstilling.

Vi håper at alle med en kandidat i magen stiller til valg, det er en unik mulighet til å lede studentbevegelsen inn i fremtiden. Nå nærmer vi oss snart fristen for å stille til valg og bli vurdert av valgkomiteen, sier leder av valgkomiteen Øystein Parelius

Still til valg (kandidatskjema)

Landsmøtet som er NSOs øverste organ skal i tillegg til å vedta spennende politikk og visjonære handlingsplaner velge en rekke personer til mange ulike og spennende verv for den kommende perioden. Landsmøtet skal velge et arbeidsutvalg, sentralstyre, politiske og organisatoriske komiteer – inkludert prinsipprogramkomiteen som skal arbeide frem til landsmøtet i 2019 med å foreslå endringer til NSOs øverste prinsipper.

 – Nå har du muligheten til å være med og jeg kan love deg at reisen i NSO gir deg kunnskap, muligheter til å påvirke, nye vennskap, og ikke minst spennende erfaringer , sier arbeidsutvalgsmedlem Jonas Strisland.

Les om valg på landsmøtet

Del dette