Du er her: Student.no > Nyheter > Bli kjent med den nye NSO-lederen Håkon R. Mikalsen

02.07.2018 (oppdatert 03.07.2018)

Bli kjent med den nye NSO-lederen Håkon R. Mikalsen

Fra venstre: NSO-leder Håkon Randgaard Mikalsen, tidligere velferds -og likestillingpolitisk ansvarlig Jonas Strisland og tidligere nestleder Anne Helene Bakke.
Fra venstre: NSO-leder Håkon Randgaard Mikalsen, tidligere velferds -og likestillingpolitisk ansvarlig Jonas Strisland og tidligere nestleder Anne Helene Bakke.

Sesongens siste episode av Studentsnakk er nå tilgjengelig på Soundcloud og iTunes for sommeren. Hør på denne episoden på stranda, til fjells eller på jobb denne sommeren.

Anne Helene Bakke og Jonas Strisland sier farvel til Studentsnakk som programledere, men har fått til en aller siste episode med den ferske NSO-lederen Håkon. Vi har vært så heldige å ha fått Therese Eia Lerøen som er politisk rådgiver ved utdannings- og forsknings fraksjonen fra Høyre til å invitere oss til Stortinget med Ola Magnussen Rydje som er kommentator i Dagbladet. Våre  gjesteprogramledere våre mimrer nostalgisk tilbake til den tiden de selv var ledere av studentbevegelsen. Her får du svaret på hvem Håkon egentlig er og hvordan hans arbeidsutvalg skal sørge for at alle studenter får en bedre hverdag som studenter det neste året.

Lytt til Studentsnakk på iTunes 

 

Fra venstre:  Politisk rådgiver ved utdannings- og forskningsfraksjonen til Høyre på Stortinget Therese Eia Lerøen og Ola Magnussen Rydje kommentator i Dagbladet.
Fra venstre: Politisk rådgiver ved utdannings- og forskningsfraksjonen til Høyre på Stortinget Therese Eia Lerøen og Ola Magnussen Rydje kommentator i Dagbladet.
Del dette