Du er her: Student.no > Martine Lysebo

Martine Lysebo

Sentralstyret – Medlem

Studiested: NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

E-post: martine@macama.no
Telefon: 46891270

Motivasjon for å stille til dette vervet

Hey du der!

Jeg heter Martine og studerer til vanlig for å bli sivilingeniør i fysikk og matematikk. For øyeblikket har jeg et års permisjon for å jobbe på fulltid som politisk nestleder i Velferdstinget i Gjøvik, Ålesund og Trondheim.

Jeg er ei svært blid jente med et enormt og smittende engasjement. Har sittet som linjeleder, lager linjeforeningspodcast og elsker å være med på revy.

Jeg har egentlig aldri definert meg selv som en såkalt studentpolitiker. Mitt hjerte har tilhørt studentfrivilligheten, og det var med min hjertesak der jeg fikk mitt første gjennomslag. Linjeforeningskjellerne våre ble stengt 27.januar 2016 og i 2,5 år var jeg pådriver i kampen om å få disse gjenåpnet.

Reddkjellerne startet jeg først som en aksjon, det ble en organisasjon og vi drev midlertidig et utested med 4 barer i en nedlagt barnehage før kjellerne åpnet igjen høsten 2018. Jeg gir meg ikke, jeg tørr å si ifra og jeg elsker å pushe. Det har jeg fortsatt med som politisk nestleder og har der blant annet sørget for mer støtte og bedre forutsetninger for studentfrivilligheten, poengtert viktigheten av plass til studenter, velferd og frivillighet på campus og fått gjennomslag for mer buss i eksamensperioden og nattbuss alle dager i fadderuka.

Jeg har selv blitt fortalt at SST er noe for dem med tidligere erfaring fra NSO. Det har ikke jeg. Allikevel mener jeg det er enormt mye jeg kan bidra med. Jeg vil være en som tørr tenke nytt, tørr utfordre gitte sannheter og tørr å stille spørsmål. Jeg mener det bør legges ned enda bedre forarbeid før SST sine møter, enn jeg har observert fra årets møter. Man er tross alt ansvarlig for å utfordre og pushe arbeidsutvalget. Min arbeidskapasitet er enorm, og jeg kan garantere dere at jeg skal legge et godt grunnlag for og bidra til god debatt i SST.

Stem på meg for en med tæl, en med et smittende engasjement, og en som ønsker å spisse vår politikk og hjelpe til med å sørge for at vi pusher der det trengs for at vi får de nasjonale gjennomslagene!

Godt valg!