Du er her: Student.no > Marie Kristine Kristiansen Trøstheim

Marie Kristine Kristiansen Trøstheim

Læringsmiljøpolitisk komite – Medlem

Studiested: BI – Handelshøyskolen BI i Oslo

E-post: marietrostheim@gmail.com
Telefon: 41349778

Motivasjon for å stille til dette vervet

Kjære landsmøte!

Mitt navn er Marie Kristine Kristiansen Trøstheim, er 21 år gammel og studerer økonomi og forretningsjus ved BI Oslo. Dette er mitt første år på Landsmøte NSO, og har på disse få dagene merket at studentpolitikk er noe jeg virkelig ønsker å jobbe videre med.

Som politisk aktiv har jeg bred erfaring og kunnskap innenfor nasjonal politikk da jeg har sittet i styret i ungdomsparti, jobbet en uke på Stortinget, står på valglisten i hjemkommunen min og er medlem av studentforeningen ”SBIO Politics” på BI, i tillegg til å generelt være genuint interessert i politikk, og å gjøre en forskjell for de som trenger det mest. Jeg vil ta kampen for oss studenter, og gjøre det som trengs for å bedre studenttilværelsen og læringsmiljøet på våre institusjoner.

Jeg mener at læringsmiljøet er avgjærende for at studenter skal effektivisere læringen og trives på Campus og i studiet sitt. NSO sin læringspolitikk er viktig for at vi studenter skal kunne sikre et godt læringsmiljø.

På bakgrunn av dette ønsker jeg herved å melde mitt kandidatur til medlem av læringsmiljøpolitisk komite, og håper dere vil gi med tillitten til å jobbe på vegne av nettopp dere, og oss – Norges studenter!

Takk for meg – godt valg!