Isak Grov Diesen

Fag- og forskningspolitisk komite – Medlem

Studiested: OsloMet – Storbyuniversitetet

E-post: isakdiesen@gmail.com
Telefon: 46632130

Motivasjon for å stille til dette vervet

Mitt navn er Isak Diesen, 22 år fra Oslo. Jeg studerer drama og teaterkommunikasjon på OsloMet – storbyuniversitetet. Jeg stiller som medlem av fag- og forskningspolitisk komité. Jeg har tidligere sittet på både fakultets og institusjonsnivå i utdanningsutvalget på OsloMet. Jeg har også sittet som studentrepresentant i en arbeidsgruppe som jobber med kvalitetssikringssystemet på OsloMet og hvordan det nye systemet skal være før NOKUT kommer skal godkjenne dette forhåpentligvis ;).

Jeg stiller som medlem av fag- og forskningspolitisk komité fordi jeg ønsker å lære mer om dette på nasjonalt nivå og ikke bare på min egen institusjon hvor jeg studerer. Jeg stiller fordi jeg brenner for at studenter i Norge skal få mulighet til å studere variert, men likevel ha bra studiet. Dette kommer fra at jeg selv studerer en bachelorgrad som har ulike varianter av seg rundt om i landet, men som alle er likevel unike og annerledes hvor enn man tar det. For Norge trenger at mennesker med ulik kompetanse etter studiene også i framtiden. Jeg er også så klart interessert i å lære mer om FFPK sitt arbeid. Jeg stiller også som fagpolitisk ansvarlig til Studentparlamentet ved OsloMet og tenker det kan være en fin kombinasjon og brobygger mellom disse to vervene.

Som person er jeg en som ikke er redd for å si meningen min, god på å lese meg opp på ting, arbeidsjern, kreativ, motivert, engasjert i fagpolitiske spørmål og omsorgsfull. At jeg er er en omsorgsfull person virker kanskje som en unaturlig ting å komme med i en motivasjon til å jobbe med FFPK, men der er jeg uenig fordi jeg er en som bryr meg om andre, selv om vi kan være sterkt uenig i saker vil jeg likevel bry meg om det du sier og prøve å forstå hvorfor du mener slikt. Det er også slik at jeg er glad i klemmer og med medlem i komiteen får man en person som prøver hvertfall å spre noe varme inn i et arbeid som for mange kan være teknisk, mye lover/rammeverk, you name it.

Jeg håper jeg får deres tillit på landsmøtet nå i April. Har du noen spørsmål til meg er det bare å ta kontakt, uansett stort eller smått. (Eller om du vil bare ha en klem, så går det fint også, samme om jeg kjenner deg eller ikke så skal du selvsagt få klem hvis du vil ha det 🙂 ) Godt valg alle sammen og så skal vi sammen skape super politikk på LM!