Du er her: Student.no > Landsmøtet 2021 > Valg på landsmøtet 2021 > William Giffen Sæbø – LM 2021

William Giffen Sæbø – LM 2021

Kontrollkomiteen – Medlem

Studiested: OsloMet – Storbyuniversitetet

Epost: wsaebo@gmail.com
Telefon: 92814751

Motivasjon for å stille til dette vervet

Det har vært en vanskelig tid for alle, men hele organisasjonen har gjort en veldig god jobb med denne krisen som skylte inn over oss i 2020 sånn at det er sagt. For det bringer meg tilbake til første gang NSO møttes i 2010, ja da NSO så dagens lys. Da var det også en annen krise – nemlig askeskyen. Jeg var der da som helt ny og dum delegat og hørte ikke om noe annet om delegasjoner som måtte leie busser, ta hurtigruta osv. Men også da løste organisasjonen dette på en god måte.

Det er mye som har gjort at jeg har blitt glad i organisasjonen og ønsker å gjøre en innsats videre, men da i en apolitisk rolle. Alle vervene jeg har hatt i NSO blir for mye å nevne, men det er ikke få. Det mest relevante nå er at jeg for dette landsmøtet er medlem i vedtektskomiteen og at jeg trivdes godt med det. Det å ha sett organisasjonen forme seg til det den er i dag gjennom 10 år er noe jeg er stolt over. Det jeg kan nevne er at jeg har erfaring med kontrollomite lokalt ved Studentparlamentet ved daværende HiOA og Velferdstinget i Oslo og Akershus. Jeg er en vedtektsnerd som kanskje en del har lagt merke til, men det å gå inn i en mer støtteaktig funksjon enn å mene alt om alt er jeg ganske komfortabel med. Litt over gjennomsntittet glad i preferansevalg og valgsystemer er jeg også.

Uansett det viktigste er at jeg har vært med på så mye og blitt så glad i organisasjonen at jeg føler at jeg har god oversikt også bakover i tid, men vil også bidra litt til og derfor mener jeg kontrollkomiteen er et riktig sted for meg. Jeg ønsker også å bidra til at organisasjonen går fra pandemitilstand til en normaltilstand på en god måte fra et kontrollkomiteperspektiv. For vi skal tilbake til normaltilstanden forhåpentligvis i år.