Du er her: Student.no > Landsmøtet 2021 > Valg på landsmøtet 2021 > Runa Fiske – LM 2021

Runa Fiske – LM 2021

Valgkomiteen – Medlem

Studiested: Universitetet i Oslo

Epost: Runa.fiske@sp.uio.no

Motivasjon for å stille til dette vervet

Hei landsmøte!

Mitt navn er Runa og jeg kommer fra Sørumsand. Med lang erfaring fra flere ulike organisasjoner og to år i arbeidsutvalget i Studentparlamentet ved UiO, har jeg god kjennskap til hva som kreves i både små og store verv i NSO.

Å ha dyktige folk som representerer mangfoldet blant studentene er utrolig viktig. NSO skal representere alle studentene i Norge. Blant landets hundretusener studenter, så er det mange forskjellige mennesker med ulike studentopplevelser og behov. Jeg er opptatt av at vi må finne gode kandidater som representerer mangfoldet blant studentene. Det å stille til store verv kan nok være ganske krevende, og kanskje til og med skremmende.

Hvis jeg får deres tillit til å sitte i valgkomiteen vil jeg jobbe for å få frem det beste i alle kandidatene, samtidig som jeg vil være en pådriver for å stille krav for å finne kandidatene som er best egnet til vervene som skal besettes. Når det er sagt, mener jeg at valgkomiteen har et stort ansvar for at det skal være trygt å stille til valg i NSO. Det er også grunnen til at jeg ønsker å stille meg til disposisjon til å sitte i valgkomiteen det neste året.

Ta gjerne kontakt hvis du har spørsmål. Jeg svarer gjerne!