Du er her: Student.no > Landsmøtet 2021 > Valg på landsmøtet 2021 > Håvard Rørtveit – LM 2021

Håvard Rørtveit – LM 2021

Kontrollkomiteen – Medlem

Studiested: Universitetet i Bergen

Epost: haavardroertveit@gmail.com
Telefon: 94055676

Motivasjon for å stille til dette vervet

Kjære medstudenter! Jeg heter Håvard, jeg er 21 år, jeg studerer sammenlignende politikk på Universitetet i Bergen og jeg stiller til kontrollkomiteen! Jeg har i gjennom min (enn så lenge) korte periode i studentpolitikken har jeg fått oppleve utrolig mye gøy. J

eg har hatt en rekke roller i flere deler av den brede studentpolitikken. Noe som jeg (så sykt som det er) koser meg mest med er å være kontrollkomite. Denne rollen var den jeg sparka i gang min studentpolitiske karriere med da jeg ble KKer i både Studentparlamentet ved Universitetet i Bergen og i Velferdstinget Vest.

Jeg har nå fått andre roller i de organisasjonene men savna litt rollen som KKer, det var derfor jeg takka ja da jeg «headhuntet» til å være eksternt medlem i Kontrollutvalget til NHHS – Norges Handelshøyskoles Studentforening. Jeg har nå vært kontrollutvalgsmedlem i NHHS i et helt år og jeg synes at det var så spennende at jeg tok gjenvalg for å sitte der et år til. Kontrollarbeid er noe helt eget, det krever kunnskap om organisasjonskultur, det krever kunnskap om organisasjonens lover og regler og sist men ikke minst, det krever kontroll. Jeg ønsker å bruke mine tidligere erfaringer til å bygge studentbevegelsen videre. Så jeg ber dere ydmykt om deres tillit og gir meg tilliten til å føre litt kontroll.