Du er her: Student.no > Landsmøtet 2021 > Valg på landsmøtet 2021 > Fatema Al-Musawi – LM 2021

Fatema Al-Musawi – LM 2021

Valgkomiteen – Leder

Foto: StInn / Alexander Eriksson

Studiested: Høgskolen i Innlandet

Epost: alm.fatema@gmail.com

Motivasjon for å stille til dette vervet

Kjære delegater! Mitt navn er Fatema og jeg nærmer meg enden av min studentpolitiske karriere. Jeg ble introdusert til NSO i slutten av 2015, og var med på mitt første landsmøte i 2016. Siden den gang har jeg hatt verv i fagkomite (da det eksisterte), og tre perioder i sentralstyret. I tillegg til det har jeg i lokal studentpolitikk, både i Stavanger og Lillehammer hatt ulike verv i parlament og valgkomiteer. Jeg har også vært aktiv i en rekke andre organisasjoner, blant annet i politikken der jeg har erfaring fra nominasjonskomite, valgkomite og andre politiske og organisatoriske verv.

Denne uken er jeg med på mitt siste landsmøte som sentralstyremedlem (for la oss være ærlig, tre perioder er nok og andre må få sjansen). Jeg klarer uansett ikke helt å gi slipp på organisasjonen og ønsker deres tillit til å lede, eventuelt være medlem av valgkomiteen det kommende året. Jeg har fortsatt mye å gi til organisasjonen, og ønsker å gi av min erfaring en siste gang med verv før jeg takker helt av. Jeg er en imøtekommende person som liker å løfte fram andre, og ser kvaliteter og muligheter i menneskene rundt meg. J

eg har som nevnt vært gjennom flere slike prosesser tidligere og anser meg selv som godt egnet til å kunne lede valgkomiteen i NSO. Håper ellers at alle får og har et godt landsmøte, og gleder meg til å kunne se dere fysisk igjen.

Klem, Fatema // Foofo