Du er her: Student.no > Landsmøtet 2020 > Valg på landsmøte 2020 > Philip Lundberg Jamissen (Vara SST 2020)

Philip Lundberg Jamissen (Vara SST 2020)

Vara til Sentralstyret

Studiested: UiS – Universitetet i Stavanger

Epost: leder@stor.uis.no
Telefon: 48102199

Motivasjon for å stille til dette vervet

Kjære landsmøte! Jeg heter Philip Lundberg Jamissen, 24 år, kommer fra Fredrikstad og ber om deres tillit til å være vararepresentant i sentralstyret til NSO. Mitt studiested er Universitet i Stavanger, på UiS er jeg permittert fra en master i marin- og offshoreteknologi fordi jeg sitter som leder i StudentOrganisasjonen, StOr på heltid.

Jeg søker til sentralstyret fordi jeg har lyst til å engasjere meg på et nasjonalt nivå ved siden av det jeg gjør lokalt på UiS. Samtidig mener jeg at jeg kan bidra til god diskusjon og problemløsing i møtene. Eventyret mitt som studentpolitiker startet høsten 2017, da jeg blir supplert inn i Teknat-Liste i studentparlamentet på Universitet i Stavanger. Ved neste valg stilte jeg som leder av listen. Det å lede listen var noe jeg bare fikk gleden av i seks måneder. Det som gjorde at jeg måtte trekke meg som listeleder var at jeg ble valgt inn som nestleder for utdanning i StOr. Studentpolitikken er langt fra det eneste jeg har engasjert meg i på UiS. Jeg har vært med på formula student teamet ION Racing i fire år, samt vært to år i styret til linjeforeningen for maskiningeniørene på UiS, både som fagansvarlig og nestleder. Mitt første møte med NSO utenom orienteringer i studentparlamentet var på avspark i 2019. Der ble jeg kjent med mange andre som var like interessert i å bedre studenthverdagen, det er et arbeid som jeg har lyst til å fortsette å gjøre med alle de flinke studentene som finnes over hele landet.

Jeg stilte til valg av SST ved det digitale valgmøtet vi hadde i vår. Da var jeg siste som ble strøket. Jeg håper at jeg fortsatt har deres tillit til å være deres 14. kandidat til SST (1. vara) frem til sommeren. Dette kommer definitivt et valg jeg kommer til å stille til neste periode også. I vår ønsket jeg alle sammen lykke til med eksamener og oppgaver, et godt hjemmekontor og fin karantene. Nå ønsker jeg dere lykke til på eksamener, hjemmekontor og karantene får jeg håpe at vi unngår.

Godt valg!