Du er her: Student.no > Landsmøtet 2020 > Valg på landsmøte 2020 > Caroline Erviksæter (Vara SST 2020)

Caroline Erviksæter (Vara SST 2020)

Vara til Sentralstyret

Studiested: HVO – Høgskulen i Volda

Studium:
Studerer Master i Samfunnsplanlegging og Leiing Bachelor i Administrasjon og planlegging avslutet v-20 Studert Sosiologi, Statsvitenskap og Samfunnsvitenskap på universitet i Sverige.

E-post: pippibeckmann@hotmail.com
Telefon: 47701075

Kandidatpresentasjon:

Jeg har varet og er aktiv i studentpolitikken i Sverige og Norge. Har et stort engasjement utdanningskvalitet og studenters velvære. Har en bakgrunn som lærere i Sverige og gott innsatt i UH sektoren i Norge. Jeg har og et stort samfunns engasjement hvilket avspeiler mine nåværende og tidligere studier.

Jeg er nygerig og interesserte og ikke redd før at prøve nye ting. Då jeg er eldre student og både har en yrkeskarrier og høyre utdanning fra tidligere, kan jeg tilføre og komplettere de yngre studentene. Ser det som en tilgang i mine oppdrag før NSO at det er veldig spennende samarbeid då vi har ulike erfarenhet på ting og har spennende samtaler rundt studenter og utdanning, dette er noe av det som gjør att jag ønsker fortsette som aktiv stundet i NSO.

Jag har erfaring som leder i Forskerforbundets studentutvalg, flertall styreverv og flertall kurs fra Forskerforbundet før tillitsvalgte, hverdags ledelse, stressmestring, håndtering av varsel m,m . Så på grund av mine positive oppdrag før NSO fram til i dag og ønske om at få påvirke studentpolitikken på det beste , så ønsker jeg stille som kandidat som vara i NSOs sentralstyre!