Du er her: Student.no > Maya Sol Sørgård

Maya Sol Sørgård

Valgkomiteen – Medlem

Studiested: BI – Handelshøyskolen BI i Oslo

E-post: maya.soergaard@hotmail.com
Telefon: 99294242

Motivasjon for å stille til dette vervet

Kjære landsmøte,

Årets valgkomite innførte JJ-strategien. Det skal være jovialt, jordnært og jippi-stemning å stille til valg. Dette er en strategi som traff meg som stilte til valg. Jeg møtte en valgkomite som tok i mot mine spørsmål som «Hva får man igjen av å stille til NSO? Hvorfor skal man bruke et år av livet sitt på et så intensivt arbeid? Er det verdt det?» allerede på høsten. Etter å ha pratet med dem, var jeg mer sikker på at Norsk Studentorganisasjon var en organisasjon som det er verdt å bruke tiden sin på.

I vinter, da jeg løftet alle mine bekymringer rundt belastningen av det å stille til valg, ble jeg møtt av en valgkomite som tok seg tiden til å høre på meg. «Du taper ikke et valg. Du bare vinner det ikke. Fordi du vinner så mye på å stille. Du får en enorm erfaring og lærer masse på reisen. Du har ingenting å tape på det. Og det skal være trygt å stille til valg, det sørger vi for.»

Jeg vil være den tryggheten valgkomiteen skal være i prosessen opp mot valgfristen.

Så har jeg noen egenskaper som er kjekke å ha i en valgkomite;

– Jeg ELSKER mennesker! Hvorfor er du, du? Jeg kan høre på deg i timesvis jeg

– Jeg har erfaring både fra valg som går bra og ikke. Går det så går det, går det ikke så går det da og.

Og mer rekker jeg egentlig ikke å skrive i kandidatskjemaet, siden det først ble postet på facebook at fristen gikk ut en time senere enn jeg trodde, hehe

Huk tak i meg om du har noen spørsmål, så snakkes vi mer til valget i morgen!