Du er her: Student.no > Jeanett Indianne Andersen

Jeanett Indianne Andersen

Velferds- og likestillingspolitisk komite – Medlem

Studiested: OsloMet – Storbyuniversitetet

E-post:
Telefon:

Motivasjon for å stille til dette vervet

I år som i fjor sender jeg inn et kandidatskjema på tampen av fristen. Men ærede landsmøte, i år vil jeg ha plassen som fast representant!

Jeg skal ikke skrive langt om lenge om hvorfor det er så viktig å jobbe med velferd eller likestilling. Jeg vil heller få benytte muligheten å snakke om hvorfor nettopp du skal velge meg!

I ett år har jeg nå jobbet som læringsmiljøpolitisk ansvarlig ved OsloMet, og har fått dykke enda dypere inn i hva studentene behøver når det kommer til velferd.  Lokalt har jeg sammen med flere utarbeidet et dokument om likestilling, inkludering og mangfold. Dette arbeidet har gjort meg en god håndfull erfaring rikere, og nå vil jeg bruke denne erfaringen, men nå nasjonalt.

Den politiske erfaringen har jeg funnet gjennom 3 år som fast representant i Velferdstinget Oslo og Akershus, og like mange år i Studentparlamentet ved OsloMet. Jeg er i tillegg utdannet sjukepleier, og ser røde tråder opp mot dette vervet.

Til denne komiteen vil jeg ta med meg positiv innstilling, evne til å se en sak fra flere sider, og om jeg får si det selv, så er jeg en røver på å ta initiativ.

Jeg er raus med refleksjonene mine, og oppfordrer gjerne andre til å ta del i dem, så vi kan utforske de sammen.

Jeg er veldig mottakelig for et bedre samarbeid med nyvalgt AU, og det kommer til å skje om de selv tar initiativet først eller ei.

Kjære landsmøte, hvis du stemmer på meg, så stemmer du for ei litta frøken som bare vil at alle studenter skal ha gode vilkår for å bli den beste studenten de kan være!