Du er her: Student.no > Henrik Bjørndalen

Henrik Bjørndalen

Henrik Bjørndalen

Velferds- og likestillingspolitisk komite – Medlem

Studiested: UiO – Universitetet i Oslo

E-post: h.bjorndalen@gmail.com
Telefon:

Motivasjon for å stille til dette vervet

Jeg stiler til valg som medlem i Velferds- og likstillingspolitisk komite fordi jeg ønsker og ta min lidenskap for studentvelferd til et nytt nivå. Jeg har hatt opplevd gleden av å jobbe med studentvelferd i Velferdstinget i Oslo og Akershus i to år. Der har jeg sitet som representant og vært VT sin representant i styret til den lokale studentradioen og siter fram til sommeren som representant i Universitas. Jeg har også erfaring fra studentfriviligheten på Universitetet i Oslo, blant annet tidskrift og studentpub. Dette gir meg et unikt innblik i både hvordan vi som studentpolitikere utformer premisene for studentfriviligheten  men også hvordan det fungerer i praksis.

I september i fjor kom Studentenes helse og trivselsundersøkelse (ShoT) ut. ShoT undersøkelsen var trist lesning. Alt for mange studenter opplever ensomhet og psykiske problemer. Disse utfordringene krever et helhetlig svar.

Jeg har også erfaring fra komiter. Jeg var så heldig og sitte i valgkomiten og jobbet sammen med studentidreten for og få plass et idretspolitisk råd for all studentidret i Oslo og Akershus.

Jeg håper på deres tilit til og ta mit engasement inn i Velferds- og likstillingspolitisk komite.