Du er her: Student.no > Daniel Hansen Masvik

Daniel Hansen Masvik

Sentralstyret – Medlem

Studiested: UiT – Norges arktiske universitet

E-post: Dma010@post.uit.no
Telefon: 98463490

Motivasjon for å stille til dette vervet

Jeg har dette året forsøkt å være en tydelig stemme på mitt studiested, for min institusjon og på nasjonalt plan. Studentene er den nye oljen, det er der vi skal satse når vi ikke lengre kan hente forurensende rikdom opp fra havet. Da skal rikdommen finnes i utviklingen i samfunnet, økonomien og teknologien. En slik utvikling kommer ikke av seg selv, den kommer fra utdanning i det globale toppsjiktet, tilgjengelig for alle, uansett bakgrunn.

Jeg er sterk politisk og organisatorisk. Jeg mener sentralstyret gjør mye rett idag, men det er mye som kan gjøres bedre. Blant annet å gjøre det lettere for den vanlige studenten å levere innspill og meninger direkte inn til sentralstyret. Vi kan ikke tillate at NSO blir en gjeng pamper med alt for lang fartstid i fulltidsverv, vi skal fortsatt representere alle studentene og kjempe deres sak.

Hvis jeg velges inn i sentralstyret får dere en student som sier tydelig ifra om hva han mener og ikke er redd for å utfordre eksisterende strukturer og høytstående mennesker.

Håper på din stemme 🙂

Daniel Hansen Masvik

Leder av Studentparlamentet UiT

Representant i fagrådet for lærerutdanning