Du er her: Student.no > Anne Marie Lund

Anne Marie Lund

Sentralstyret – Medlem

Studiested: UiS – Universitetet i Stavanger

E-post: Anne.marie.lund@mail.com
Telefon:

Motivasjon for å stille til dette vervet

Det er med stor glede, men også litt skrekk at jeg nå stiller til sentralstyret i NSO.

Jeg har det siste året vært leder av velferd og likestillingspolitisk komité i NSO. Som leder i politisk komité har jeg fått mersmak av arbeidet i NSO. Velferdspolitikk har vært sentral del av min hverdag i straks to år, og derfor ønsker jeg å bli medlem i sentralstyret.

I to år har jeg fått lede Velferdstinget i Stavanger og fått fantastiske gjennomslag for studentene lokalt i politikken. Et eksempel er at kommunen ser på muligheten for å kjøpe et studenthus i sentrum. Bysykkelen som skal inkluderes i studentkortet og gratis årskort på kollektivtrafikken for tilflyttere. Fylkeskommunen skal finne en løsning for å innføre studentrabatt på tannlege og mye mer! Det mest spennende har vært å få være med i oppstarten av et kommunalt studentråd som sikrer studentstemmen politisk i alle saker som angår oss. Dette er noe jeg oppriktig mener at alle vertskommuner for universitet og høyskoler burde innføre.

Med mine erfaringer har jeg mye å bidra med nasjonalt, og håper du ser verdien av det. Jeg er lei av at studentene er en gruppe som skal være statens sparetiltak og er klar for å engasjerte meg i sentralstyret til NSO!