Du er her: Student.no > Anne Helene Bakke

Anne Helene Bakke

Kontrollkomiteen – Medlem

Studiested: UiO – Universitetet i Oslo

E-post: anneheba@gmail.com
Telefon: 98613967

Motivasjon for å stille til dette vervet

Mitt første landsmøte var i 2014. Jeg var så fascinert av de flinke folkene som kunne telle sykt raskt og som stilte i dress og hadde full kontroll på alt som skjedde. De loset oss trygt i havn.

Siden det har jeg sittet som arbeidsutvalg lokalt ved Studenttinget NTNU, som medlem i komité, leder i komité, nestleder i arbeidsutvalget i fjor, i år: sentralstyremedlem. Jeg har faktisk runnet NSO-systemet, noe som gir meg en ganske unik erfaring. Jeg vet hvordan ting funker og oppleves fra ulike steder i organisasjonen. Nå er jeg klar for å holde orden på folk som kontrollkomité-medlem, slik som de flinke folkene var på mitt første landsmøte.

Så: jeg heter Anne Helene. Er 24 år. Har tre og et halvt år igjen på jussen. Liker lover, regler, forskrifter og vedtekter. Jeg er ansvarlig, pliktoppfyllende og veldig glad i alpakkaer. Jeg liker ikke: plastikk.

NSO er en organisasjon jeg høyt elsker. Og dersom dere stemmer på meg skal jeg gjøre mitt ytterste for å bevare den slik dere ønsker å ha den.

Funfacts om meg:

– Ja, jeg har en skikkelig god etterlikning av Stitch, fra Lilo og Stitch.

– Min favorittvedtekt er formålsparagrafen.

– Min favoritt-grunnlovsparagraf er § 98